Pelargoner sticklingar från Blomsterlandet

Idag blev det en tur in på Blomsterlandet i Enköping när jag ändå skulle mat handla..Tänk så svårt det ska vara att bara titta på dessa blommor och inget köpa😏men sån är jag och det verkar inte som det går att bota..

En lite större stickling av Pelargonen Selma kunde jag inte låta bli att köpa med hem,tänkte på Selma i julens kalender som jag inte missade ett program av😊 en knopp är redan på gång så det blir spännande..uppdriven på Barkarö handelsträdgård i Västerås🌺

Även pelargon sticklingarna Wiebke, Linus, Gesa, Bernt, och Kasech slank ner i korgen, 99 kr för 5 st.Och nu är dom omplanterade och ompysslade lite så bara att vänta på första knopparna😘

Klart att man måste ha en bukett Tulpaner till helgen också 🌷18 st plus en ljus rosa vas var veckans erbjudande för medlemmar på Blomsterlandet👍Ha en skön torsdag,själv ska jag till att baka ut degen till thekakor med rivna morötter i🥕🥕🥕🥕🥕Receptet har jag hittat på  Niiiniskitchenslife på nätet .

Ska berätta för er hur goda dom var nästa gång vi hörs ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s