Vardagslyx

Efter min dagliga långpromenad,där man ser en massa nya växter som blommar nu..den söta gula ros busken vid kyrkan,den alltid lika vackra nyponrosen och den vit blommande rosbusken efter vägen gör att man njuter varje km…

Att sedan stå en stund o betrakta ”Sadelmakarens”boställe en bit hemifrån är inte helt fel en solig dag som idag..Liselott o Roberth från Stockholm har rustat upp denna fantastiska gård till ett sommarnöje,går att läsa om dom i inredningstidningarna Gård o Torp nr 5..

Sedan traska sista km.hem o sätta på det efterlängtade kaffet, en ostmackan dagens tidning o kaffet i en gammal Mors kopp jag fått av Goa kompisen Rosemarie medans man smågungar i gamla Grythyttan stolen o kollar runt på alla Pelargonkrukor runt om,det är Vardagslyx för mig. Man mår bra i både knopp o kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s