Tuna trädgård🌺🌺🌺🌺🌺

Idag var jag och hälsade på vid mitt jobb på Tuna trädgård där Svenska pelargonsällskapet stod och sålde sina sticklingar och gav goda blområd👍snart börjar jag jobba för säsongen och jag längtar verkligen , så skönt att få komma dit och få lite vårfeeling bland alla sticklingar och planteringar..

Många många fina pelargon sticklingar som snart är till salu😋här finns allt man kan önska sig..som en pelargonnörd som jag🥰
Pelargonsällskapets tjejer hade dukat upp med en väldigt fin stor blandning av sticklingar.. något som är bra tycker jag är att alla har samma pris så det är lätt att välja och vraka👍🌺
Väl hemma efter en mysig dag på Tuna var det mysigt att rada upp mina kap👍
Lite eftermiddags kaffe måste man ta innan omplantering sker☕️🧁
Ja ni ska veta det finns ju inte bara Pelargoner på Tuna.. nej här finns allt: Jord krukor gödning buskar träd perenner sommarblommor mmmmmmm.. och ett mysigt trädgårds café med hembakat..☕️🍰🧃🍋🍐🍎🍏🍊🌺🌸🌹🌾🪴🌳🦋🐝🌷
Unna er verkligen en tripp till Tuna❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s