Tulpanens dag

Tulpanens dag idag .. kommer ihåg det som igår när kära dottern överraskade mig att hon och jag skulle åka till Amsterdam och titta på tulpaner mmmm.. kommer ihåg att jag lät lite avslagen gör jag trodde i flera dagar att det var ett skämt🤔jag som hade önskat det i många år.. hon bjöd på både resa o hotell så allting kändes som en dröm.. och en dröm som gick i uppfyllelse med råge👍året var 2017 så vi behövde inte oroa oss för coronan…

Det finns ju annat än tulpaner där😀
En hel dag tillbringade vi på otroliga Kaukenhof.. helt magiskt🌺
Det behövs inga ord
Sååååå läckra👍
Ja det var så otroligt mycket att se.. man måste uppleva det själv för att förstå vilket arbete det ligger bakom detta ställe💗
Mycket vackra ting fanns i alla växthus.
Vi råkade ju komma till Amsterdam när dom firade sin nationaldag då ska allt gå i orange tecken.. då det var ju bara att hänga på🧡🧡🧡🧡🧡
Denna folkfest glömmer jag aldrig..folk firade så det stog härliga till 🧡
När jag tittar tillbaka på dessa bilder önskar jag att vi får uppleva det en gång till i livet.. gör en blom nörd som jag så kändes det dom jag var i Paradiset..Tack än en gång älskade dottern att du tog med mor på detta❤️
En vardagsbild av vår dotter 📸📸📸📸📸
Ni ska ha en riktigt skön och avkopplande (kanske inte riktigt som på bilden) Tulpanens Dag🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s