Nymålat👍👍👍👍👍

Efter två dagars målande känns det som det blir en dag att bara vara🥰 Har målat om hela verandan o yttertrappan i grå golvfärg från Acker färgcenter i Enköping.. dryg o väldigt lättmålad..

Det blev ljust iallafall
Yttertrappan som ny igen🤗

Att sätta sig och ta morgonkaffet i Olivhuset, kallar detta växthus så även om dom fått flytta utanför för dom växt på sig🤨

Olivträd i sin glans..
Kaffe, Enköpings posten, macka med sallad gurka o tomat från gården, och naturligtvis två trisslotter utan vinst, men vad gör det en strålande dag som denna❤️

Sitter och tittar på två små underbara Pelargoner jag fick i veckan av svägerskan Barbro på Leifs syskonträff..

Kvarnlyckans AnnaJeanette🌸
Och min allra första Pelargon Afton, som jag även då för ca 25 år sedan fick av goa Barbro💗

När Leif o hans Pappa o brödet skulle klippa sig fick dom gå upp till torpet i Frösthult hos Helge Pettersson som klippte dom alla för 5 kr och då ingick även kaffe, saft o bullar🤨de var tider det, för två år sedan gick vi upp o kollade på torpet som ligger gudomligt i skogsgläntan och heter Björkebo, en liten pelargon hade blåst av och ett lite skott fick naturligtvis följa med hem.. nu heter den KlippHelge.. vad annars??

KlippHelge är säkert en Mårbacka men vad gör det..

Igårkväll avslutade vi sena dagen med ett besök hos vår goa dotter ’ Fråntekopptillbergstopp’ som går på som en mullvad så fort hon är ledig i deras nya hem.. hon hade lagt nytt golv ute på nya uterummet varit själv till Ikea o köpt stor soffa som hon burit in själv o fixat te o mackor åt oss.. deras nya växthus är superfint stort o med grön stomme.. inköpt på Xxl Stens byggvaror i Enköping.. och hon odlar o pyntar där.. så jag fick en fin bild när hon luktar på sina luktärter, hon tyckte det luktade jul..förstår det för hon älskar julen..

Sist men inte minst måste jag visa ett foto som min svägerska Gun-Britt tecknat, hon är enorm på allt skapande men otroligt flitig att teckna o måla.. nu tecknar hon på gamla tapetprover och gör både stora o små bilder.. samma dam blir tecknad på alla bilder, vi fick välja varsin på släktträffen jag valde naturligtvis denna:

Man kan inte annat än tycka om henne❤️

Nej nu blir det påtår och kolla lite på fina Blyblomman på bordet bredvid mig i växthuset…Tack o Hej för denna gång❤️

Blyblomma inköpt naturligtvis på jobbet i Tuna Trädgård 🌺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s