Tulpaner tulpaner i tusentals på Kaukenhof i Holland🌷🇱🇺

Efter frukost blev det busstur till Lisse,ca:4mil från Amsterdam där Kaukenhof ,världens största exportör av blommor och en enorm park av blommor finns🌷🌷🌷🌷🌷

Parken anlades 1949 och har en area på 32ha, 1,5 mil med fina gångvägar på området..ca 20.000 besökare per dag i 8 veckor.och 7 miljoner tulpanlökar sätts ner årligen av 100 olika hovleverantörer .Här finns allt en blomnörd som jag att se,inte bara tulpaner,ett gigantiskt orkidehus,amaryllishus,mmmm restauranger och fika ställen presentbutiker överallt👍Efter 7 timmars vandrande,med ögon och huvud fullproppat med blomstergodis var det rätt skönt att sjunka ner på bussätet🚌Tänker inte skriva så mycket mer,bara visa lite bilder🌺

​​

​​
Ja det här var bara en liten del av allt jag har sett idag😘kommer nog att drömma om tulpaner inatt,😇 Kan inte med ord tacka min älskade dotter som bjöd med mor sin på detta äventyr❤️ Slut på dag två av fyra..God Natt🌺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s