Sanda gård  Grisslehamn

Åkte en,en gång med mannen som skulle till Grisslehamn med lastbil,på väg dit åkte vi förbi Sanda Gård,ett fantastiskt ställe ca tre mil från Grisslehamn..kunde inte låta bli att titta in,var ca 19 år sedan vi bodde en natt här när barnbarnen var små,Bo på lantgård var det då..


Sån tur vi hade att det fanns lunch där,passade oss perfekt,Kalkontallrik med potatisgratäng,bara hemlagat o när producerat👍Så himla god potatisgratäng har jag aldrig ätit..   När vi var här för 19 år sedan höll ägarna på att rusta upp ladugården,som idag är en fantastisk restaurang/cafe/och intedningsbutik med ljuvliga saker. Skinn från egna fåren,hemvävda mattor,löpare mmmmm.
 Jag kunde inte låta bli att köpa en trasmatts löpare från butiken..passade så bra på köksbordet när vi kom hem

Tänkt åkt mot Grisslehamn???? Då tycker jag ni ska göra ett besök👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s