Min trädgård🌺🌳

Jag brukar alltid med jämna mellanrum gå och fota lite i vår trädgård.. för att se hur det växer och kunna gå tillbaka och titta på i vinter och längta till sommaren 🌸

Olika uteplatser i trädgården är väldigt viktigt för en kaffe tant som jag☕️☕️☕️☕️☕️
Avokadon har vuxit sig stor i vinter🥑

Ni tror väl att jag inte gör annat är fikar o fikar på olika ställen men jag jobbar ju på Tuna trädgård vissa dagar i veckan.. världens bästa jobb.. får gå bland blommor o växter hela dagarna och bara njuta.. helt underbar plats på jorden💗🌸

Finns det något vackrare denna årstid än äppelblom och en Appelblossom pelargon💗🌸
Söta Pelargonen Millfield Rosé som även är en av mina jobbarkompisar Ann favoritblommor .. kan förstå henne🌸

Pelargonen Evita lyser så starkt ceris röd så ögorna nästan går i kors🥺

Pelargonen Brocade.. vacker eller hur???
Den här knalloranga Kalanchoen är kvar efter mina föräldrar som tyvärr inte finns kvar längre, den måste vara ca 25 år och kan bli hur stor dom helst.. så glad att jag och min kära syster har sticklat den vidare🧡
Ginko och Granatäpple träden trivs nu när dom äntligen fått komma ut👍🌳👍🌳
Humlen och Libbstickan tävlar varje år vem som ska växa sig störs.. det här är bara början😗
Och rundeln utanför timmerhuset och husbilsgaraget frodas perennerna så fint .. snart slår mitt mörklila syrenträd som jag fick av barn o barnbarn i födelsedags present för åtta år sedan ut.. ❤️
Rondell Petunian ser inte mycket ut för världen just nu.. men om någon vecka ser man inte ens den jättestora krukan.. helt enorm blomma.. älskar den❤️(naturligtvis köpt på Tuna trädgård😀)
Nu har jag planterat en stor kruka med en jätte solros och fyra Stjärnöga.. allt köpt på Tuna trädgård.. Ska till vår sons gruppboende idag.. dom firar att boendet har funnits i 20 år idag.. tiden går så himla fort men vi är så tacksamma att han har ett så fint boende och mysiga grannar och personal . Ska bli en mysig dag❤️. Hoppas ni också får en lika solig och fin dag❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s