Tur ska man ha ibland👍😊

I söndags var vi med dotter och måg till Ikea,skulle handla lite och då vi ändå skulle käka blev det Ikeas Julbord,helt ok tycker vi,när vi sedan skulle gå en sväng i varuhuset,dottern skulle handla till sitt jobb o glad var jag som fick skrota runt med henne medans männen hittade på andra saker,hängde dom bara där,långgardinerna jag sökt o sökt,har hissgardiner i köket som inte är varken röda eller rosa något mellanting och inte hittat enfärgat tyg någonstans så fanns dom plötsligt mitt framför mig på Ikea,där hittar man det mesta 👍


Glad som en tok for vi hem efter att först fått årets första lussebulle med kaffe hos dotter o måg☕️🌟

Väl hemma kan man säga att jag hade tur igen😗

Det hade blåst som bara den medans vi varit borta,men växthuset klarade sig o överlycklig var jag,och mannen var glad för björken pratade han om här om dagen  att han skulle såga ner,så tur i oturen var vi glada båda två😍

Och glad var jag också att Julkaktusen precis slog ut till 1:a Advent🌺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s